Baby Grant is finally here


Baby Grant, 3:dje barnet till Bart's syster Janeille och hennes man Matthias, föddes den 2:de november. Det var Janeilles tredje kjersarsnitt och han föddes 1 vecka innan BF på en stadig vikt på 4,5 kg. En redig stor och fin kille med andra ord. Stackars Janeille var helt slut efter operationen eftersom det hade tagit 20 minuter att få ut honom. Mycker ärrbildning och en stor ung gör sitt till och inte änns sugklocka hade fungerat. Men till slut så såg han dagens ljus. En mycket välkommen pojke som kommer bli mycket älskad av all runt omkring honom.

Jag och Bart fick ha de andra 2 barnen över en natt och en dag då föräldrarna var på BB. Noah hade så skoj ska ni tro. Han lekte och brottades som ppojkar ska göra med Jeremiah, men han snodde och busade mest med Kaylee som blev ledsen och det tyckte Noah var ännu mer skoj. Noah är en riktig pojkpojk som älskar att retas med tjerna.

För att trötta ut dessa goa med ack så aktiva barn blev det en tur till lekplatsen. Ojoj så kul de alla hade. Noah försöker rymma bort ibland men Jeremiah hjälpte mig att springa och få fatt i honom igen.

Tog några fina bilder denna härliga höstdag här borta i öknen. 25 grade blir det om dagarna och solen lyser jämt. Underbart med ljus och värme tycker en tjej som jag i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0