Tårtdax


Noah fick ju lov att smaska i sig denna smarriga och väldigt färgglada cupcake alldeleds själv på sin födelsedag. Till en början satt han bara och tittade på den och visste ju liksom inte vad han skulle göra med en. Han tyckte det var konstigt att bli så skitig tror jag för han tittade ibland förskräkt på sina kladdiga händer. Kan meddela att han bajsade blått 2 dygn efter denna delikata efterrätt ;) Men det var roligt att se honom bli skitig som en liten skitgris.

Detta är den raraste tösabiten som finns tror jag. Det är Noahs kusin Hadley. Hon verkligen älskar mig, hon säger det hela tiden och pussas och kramas och vill bara sitta i våra famnar och mysa och berätta om allt roligt hon vet. Hon älskar att babbla och gör det hela tiden, ibland så hör man inte vad hon säger så man får bara låtsas att man hör och nicka och skjratta lite så räcker det liksom. Hon är så go. Dessutom fick hon och hennes 3 andra syskon en liten bror för exakt 2 dygn sedan. Det blev en liten Cannon på 4150 gram 1 vecka tidig, så en rejäl bebis med andra ord. Hans mamma Amy blev igångsatt på grund av att de trodde att även denna bebis skulle bli en stor än. Det hela hade gått på ca 5 timmar och hon mådde som en prinssessa efteråt. Det blev den 9:onnde ungen i på denna sidan släkten och den 10 beräknas komma i november. Ojojoj så roligt det är med en massa goa ungar runt omkrin än. 

Noah ville inte sitta i sin mammas famn alls. Alla hans kusiner lekte ta fatt på våran gräsmatta och det är ju så klart mycket roligare.

Noah fick bl.a dessa tuffa hiphop skor av oss på sin födelsedag. Så grymma tyckte vi, men Noah tycker mest de är i vägen och går som en styla i de. Men här är det nästan ett måste att ha skor på sig när man är ute och leker, annars bränner man fötterna av sig.


All kusinerna leker och busar i trädgården!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Guva härliga bilder...underbart på Nois när han äter den läskiga tårtan...haha för bajset. Guva ja saknar dej min kära syster! POSS

2010-06-18 @ 23:04:45
Postat av: Ida

Fan vad grymma skor ;)ME LIKE!



2010-06-19 @ 08:32:00
URL: http://thesociety.blogg.se/
Postat av: Carran

fint som vanligt..saknar er!

2010-06-20 @ 18:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0