Ny kamera och ett dopp i det blå...



Vi har införskaffat i en ny fint och helt underbart fin kamera. Det blev en Olympus och vi fick den till ett helt suveränt pris. Vi hade 300 dollar giftcard då vi köpte TV och sedan hittade vi en 10%'s rabatt kupong på nätet och en extra 15 dollars rabattkupong och kamera, minneskort och väska blev våran för ca 330 dollar eller 2500 sek. Nu har jag hållt på att experimentera med den hela helgen och har precis bara skrapat på ytan av alla coola och häftiga saker denna kamera kan göra.  

Vi har sakta men säkert hämtat oss från vår bilolycka häromveckan. Vi var på Vårdcentralen och blev röntgade då både jag och Bart hade ont i våra nackar. Vi blev undersökta, röntgade och hemskickade inom 45 minuter. Wow säger jag bara, snacka om underbar personal, snabbt och tryggt bemötande och urbra sjukvård. Min nacke e nu ok men Bart har fortfarande ont och det har börjat stråla ut i hans högra ben nu också. Noahs märken har bleknat riktigt rejält nu och han busar och lever precis som vanligt, så det verkar inte som om han har några men av olyckan i alla fall.



Experimenterar med kameran medans mina pojkar busar i trädgården.

Igår var det Söndag och vi bestämmde oss för att åka till världens bästa farfar Mike och hans fru Beth för ett dopp i deras underbara pool. De hade hittat deras 7 åriga svarta labbe död dden morgonen så de kunde behöva livas upp av våran lilla solståle Noah. Man kan ju inte annat än bli glad när denna glade unge kommer. Först blev det lite shopping då Bart behövde nya jobbkläder. Noah fick en ny pyamas också. Sen åt vi fisktacos till lunch.




När det är 45 grader ute är det ett måste att svalka av sig i poolen så att man inte glillas levande.

Bart satte flyttkoddar på Noah amrmar och ben, han trodde väl att han kunde ligga där och flyta eller nått.

Världens bästa farfar vill också leka med Noah och svalka sig i poolen.


Men lite flickiga flytkuddar håller han sig fint i kanten

När Noah tog en lite tuppis passade morsan på att sola lite och samtidigt läsa lite skvaller. Bart spelade TV-spel med sin pappa. Skönt med lite egentid. Idag ska jag plugga till körkortet här borta i USA och till mitt syrreprov. Det är ju snart dags att javla upp armarna och bege sig ut i arbetslivet igen. Blandade känslor kan jag ju tala om, Kul att få komma ut och socialisera sig lite med andra vuxna människor och gott med lite betald egentid. Men jag kommer ju inte få se min lilla prins så mycket längrre. Hmmmm...att man aldrig kan vara nöjd för vad man har.
På återseende godingar...POSS

Kommentarer
Postat av: Susanne

Oj vad roligt med en ny kamera och vilka fina bilder. Tänk att Noah gillar att bada så mycket. Duktig är han.

Saknar er alla och kram från mamma

2010-06-28 @ 22:44:54
URL: http://margitohlsson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Oj va smal du blitt...lov u, ring snart. Puss

2010-06-29 @ 11:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0