Kolla in så roligt vi har!


Grabbarna grus spelar basket varje dag (trots 45 graders hetta). Noah , Bart och jag joinar de på kvällarna i skymningen då teperaturen är liiiiiite lägre. I natt fick jag höra de första dropparna regn falla på taket bara ca 2 månader efter att jag först satte min fot i detta ökenland. Skönt och lite mystiskt att höra hur det smattrar i hela 5 minuter.

Kolla in Superstitions mountains som vi besökte häromdan. Klipporna är 90 grader och hur höga som helst. Skönt och underbart att se naturens mystiska vyer. Brorsan och Marcus passade på att ta en tur ner i en guldgruva och desutom kolla in ökens lustiga hus. Noah och jag fick vänta på de då jag redan gjort detta turistiga. Vi fick tomgångsköra i ca 30 minuter för att försöka svalka av oss lite. Vi tog en shaved ice och det uppskattades både av mor och son!


Idag bestämde vi oss för att klippa av Noah långa hår i nacken (då det mer liknade en hockeyfrilla). Noah fick uppleva sin allra första hårklippning och han var så duktig vår lilla sötnöt. Jag sparade en lite lock. Vi hade tyvärr inte med oss kameran men tror du inte att en supersnäll kvinna erbjöd att ta en bild med sin kamera och sedan mejla till oss. Hur gulligt var inte det? Och söt blev han min busunge! Nu ser han ut som en riktig pojke.

Idag lade vi en stor fläskstek i slowcookern och där lå den och puttra i ca 10 timmar. Detta blev sakta med säkert till en pulled pork som vi lade i en go och färsk baguette och avnjöts tillsammans med en KALL öl. OOOOHHHHH så gott det blev! Som vanlig mycket uppskattat av alla boysen jag har i mitt hushåll nu för tiden.

Kommentarer
Postat av: susanne

oj så Nois länga hår fick klippas. Det blev fint och så ljust håret blivit.

Hälsa grabbarna Grus och mannen och Nois förståss.

vamra klibbiga hälsningar från Sverige

hade 34 grader i skåne igår

2010-07-11 @ 13:27:11
URL: http://margitohlsson.blogg.se/
Postat av: Mike

You need to call me out there to come play hoops against the Swedish team. The mountains look nice. I don't know if you went hiking or not. I think Noah needs to go back to his old hairstyle.

2010-07-11 @ 21:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0