Babysång och block-party


Häromdan åkte jag iväg med Noah och träffade min svägerska Cindy och hennes son Caden som bara är 1 vecka yngre än Noah. Vi provade på babysången på biblioteket här borta. Det var säkert 30 mammor och barn som kom så det  var verkligen fullt hus. Både Tarzan och Caden tyckte det var roligare att springa/ krypa runt till de andra mammorna och barnen och sno deras leksaker och smaka på deras snacks.
Titta hur det såg ut efter ca 15 minuters sång...kaos. Barn och mammor överallt. Det var lite annorlunda än hemma att gå på babysång. Ni ser de tejpade linjerna framtill vid den vita tavlan, där i fick inte barne krypa då lärarna var rädda att trampa på de! På den vita tavlan stod det en del instruktioner om vad man skulle tänla på osv. Mitt i så bröt de av och man skulle hämta en bok och börja läsa för sitt barn. Hur tror de att en liten tarzan unge vill sitta still och lyssna på en tråkig bok när det finns så mycket annat roligt att utforska? Lite konstigt, men det var trevligt att prova och jag tror att det blir fler gånger för mysigt var det.

Efter sången passade vi på att handla lite och åkte till Costco. En STOR affär där man bara kan köpa storpack av allt. Ganska konstigt men mycket bra priser och bra gejer finns att köpa. De har verkligen allt mellan himmel och jord. Noah och Caden sitter i en dubbel vagn villket passar perfekt ju. Eller hur är det praktiskt och väldigt amerikanskt.

Häromkvällen när Bartan kom hem från jobbet tog vi Tarzan med till familjen Owens (Bart's syster) där de skulle passa Noah några timmar medans Bart och jag skulle festa till det lite hos en kompis till Bart. Lyssna här, vi hängde i ett garage. Ja, du hörde rätt! Här spelar männen Foose-ball. Garagedörren var öppen och grannarna kom och gick ut och in som de ville. Hehehe, lite knasigt men himmla roligt och trevligt hade vi. Kl 22 var det roliga slut, men som alla vet är det ju böst att lämna när man är på topp. Vi åkte och hämtade vårt lilla bustroll som hade skött sig exemplariskt. Han hade lekt med barnen och inte änns märkt att vi varit borta. Barn har någon slaggs magisk kraft på andra barn! Härligt att se hur Tarzans ögon lyser upp när han får leka med andra barn ;)

Här sitter jag vid garagets bar och dricker en kall öl (läs flera!)

Kommentarer
Postat av: susanne

Mysigt ni har det!

kram mormor<3

njut av livet lilla Josse

2010-05-23 @ 20:42:25
URL: http://margitohlsson.blogg.se/
Postat av: moncan

hej josse,

jattekul att se hur du har det. kommit in i livet over there annu? ha det bast/moncan

2010-05-24 @ 09:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0