En snabbvisit till Las Vegas!


Tyckte att denna härliga låt med Gaga passade bra nu! Njut min vän!

Ni vet ju att min rara bror Patrik och hans kompis Marcus är här och hälsar på oss i ökenhettan. Den här måndagen körde de upp till Crand Canyon och sedan vidare till Las Vegas för några dagars gambling och annat skoj. Nu blev det så här att jag fick lite Patrik-abstinens och bestämde mig för att joina de en dag, eller mer hålla ett öga på 2 unga vilda karlar i sin city. Som tur var ville Cindy passa Tarzan så att hans mamma kunde få åka och ha skoj, tack för det rara svägerska! Nu är det ju så att Bart jobbar på US Airwas vilket betyder en del fördelar för oss fruar. dvs flyga helt gratis i princip överallt. Jag flög alltså in ca 09:00 och var hemma i Phoenix igen vid 22 tiden. En riktig liten snabbvisit till denna underbara stad. Det är 4:de gången gilt nu som jag lockas av det vilda och helt laglösa Vegas ;)

Patrik och Marcus kom och hämtade mig på flyplatsen, men eftersom de aldrig varit här i denna crazy stad och det var hela 2 svängar från "the strip" till flygplatsen kom de på lite villovägar. Men till slut så lyckades de köra rätt och vi styrde vår kos mot lite busig upptåg i denna härliga stad.


Enarmade banditer, pengarassel, strippor, neonljus, elvis pressley...YES här hör jag hemma (i alla fall i 10 timmar eller så). Självklar spelade vi lite, mest black jack maskinerna där insatsen är hela 25 cent, men även Pai gow vid borden där insatsen då genast blir 10 dollar per hand. Ohhhh dessa nerver som bara poppar i kroppen när man får gambla, för ibland hade jag riiiiktig flyt och var nog uppe på 50 dollar i vinst. Men lika snabbt som man vinner lyckas man alltid hamna på minus. Jaja, det blev väl spel för ca 300 kr så det är ju egentligen en billig peng för 2 tismmars sköööööön adrenalinkick. Patrik och Marcus var nog uppe i 1000 kr i vinst när jag lämnade de för dagen. Men fyllan blev allt mer påtaglig så jag hoppas de följde en klok kvinnas råd och inte spela mer den kvällen ;) 

Självklart blev det lite god mat, här pizza på favorit-kasinot New York New York. Mumma mumma och härligt att vara tillbaka på detta gamla hak.

Självklart blev det en coyote-stick på Coyote Ugly...en riktig klassiker vid det här laget. Supergod frozen pina colada med extra Malibu blev det för min del, precis som alltid.

Här sitter vi och spelar lite! Känner ni spänningen?

Här är favoriten som jag talade om innan!


Efter en prommenad på en stekhet strip på ca 40 grader plus så svalkade vi av oss på Hard Rock café och avnjöt denna slabbiga men ack så goda burgare. Ohhhhhh så roligt vi hade denna dag, jag och grabbarna grus. Vi halv åtta letade jag upp en taxi som tog mig till flygplatsen igen. Hejdå Las Vegas för denna gång, men oroa dej inte min gamla vän; I'll be back! Med bultande fötter, tunga ögonlock men med många roliga minnen att njuta av lutade jag mig tillbaka i flygstolen för en 40 minuters tur tillbaka. Undrar vad grabbarna hittar på idag? Hmmmm...bakis kanske? Själv ska jag tillbaka till verkligheten och tillbaka till gymmet, för jag märker det i byxlinningen att det ha blivit liiiite för myckt av det goda de sista tiden.

Kommentarer
Postat av: Helena Winther

Ojojoj vilken härlig dagstrip!!! Vill också dit när vi kommer och hälsar på..:) Det där med byxlinningen känner jag igen..;) Ska ta nya tag nästa vecka när Roberts semester är slut. Har du tid för en telefondate någon dag så hade det varit jättekul! Var rädd om dig min vän! KRAM!

2010-07-15 @ 21:46:32
Postat av: Susanne

Vad roligt att flyga till Vegas och träffa grabbarna grus. Hoppas att allt är bra

kram mamma

2010-07-15 @ 23:43:20
URL: http://margitohlsson.blogg.se/
Postat av: Susanne

Be Patte ringa. Gäller telenorräkningar

kram mamma

2010-07-16 @ 09:51:58
URL: http://margitohlsson.blogg.se/
Postat av: Ida

Shit vad kul ni verkar ha!! Saknar er!! Jag vill också besöka dig nu ju syrran. Ha det bäst!!! <333

2010-07-16 @ 13:44:56
URL: http://thesociety.blogg.se/
Postat av: Carran

fy vad ql o se bilder från er tripp syrran, jag blir sååå avis..måste själv få uppleva det en dag;) hade varit såååååå kul..vilken tur att du kunde åka över dagen o vad snällt av cindy som passade noah:) sakanr dig systeryster...hälsa alla och ha det kul med grabbarna..pusskram från carran

2010-07-16 @ 15:19:46
Postat av: Patricia

Gud vilka härliga bilder och verkar ha varit en grym resa med!

2011-12-15 @ 16:13:23
URL: http://www.paigowpoker.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0