Julkul


Lille bus Noah ar det storsta kak-monstret i varan familj tatt fore Bart och sen mig. Har ligger han och glassar med en cookie i soffan den lille liraren.

Att lasa ar hans favorit-syssla ever. Sa roligt och han sager till och med bok (bo) och springer glatt och hamtar en bok om man fragar honom om han vill att mamma ska lasa. Sa duktig ar han minsann och en riktig ord-explosion pagar just nu for fullt. Han verkligen sprutar ut ord efter ord bade pa svenska och engelska. Nu har han lagt till car, dog, glass, bajs, potta, snor till sin repertoar. Harligt ar det att se och hora han utvecklas just nu!

En annan stor-favorit ar ju sa klart den basta av pappor Bart. Han och Noah har en underbar realtion och har sitter de och myser som vanligt med Noah tatt intill Bart.

Jag och Cindy lyxade till det rejalt haromdan. Pedikyr med tillhorande massage och fina sma naglar fick man nu med jul och nyar till ara. Matt tag hand om Noah sa att jag kunde fa denna valbehovliga tid till rekreation. Sa harligt och verkligen nagot alla mammor borde unna sig sjalv da och da.

Igar kakade vi harlig middag med Matt, Cindy och Caden. Det blev Outback med harlig steak och annat gott tillharande. Mumma mumma var det! Efterat korde vi vidare till ett omrade dar man far traffa tomten och titta pa finfina juldekorationer folk sa generost bjuder pa. Kolla in kon som leder fram till Santa. Alla barn star uppradade och vantar pa att fa sitta en stund pa tomtens kna och beratta vad de onskar sig i julklapp. Efter 15 minuter var det sa Noahs tur.

Men innan dess passade han pa att sitta och florta med elfsen. Kolla in sa han myser med de. Dessa tjejer satt och samlade mat till behovande familjer i dessa juletider. Sa sota vr de! Om jag bara vetat hade jag ju tagit med mig nagot att donnera men v kan ju alltid kora dit idag igen.

Jag har pratat om tomten nu en manads tid och Noah kallar honom nu Toto! Han alskade verkligen tomten nar det var hans tur att fa traffa honom. Han pekade glatt pa honom och var inte alls radd. Han sa toto till honom och tomten bara skrattade. Nar det var dags att lamna hans kna sa borjade Noah grata och ville inte lamna denna magiske man.

Caden gillade verkligen inte tomten och skrek som en stucken gris.

Vi korde vidare till templet och tittade pa alla dekorationer dar ocksa. De hade en helt underbar kor som sjong helt fantastisk julmusik. Det var proppat med folk sa tyvarr inte manga bilder fran detta.

Familjen Mendonca med lillan i magen. Nu vecka 22 minsann.

Vi hade en mycket trevlig afton tillsammans. Nu kanner man att julkanslan infinner sig mer och mer och det gillas verkligen.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Oj vad stor Noah har blivit

Roligt att språket kommer nu också och att det går i sådan rasande fart

Gullig mage lilla Josse fått ock¨å

Härligt att se Bart och Noah vilken fin relation de har

Fina naglar du fick. skönt att unna sig det minsann

kram och tack för samtalet

God Jul från mamma i Sverige

2010-12-19 @ 21:32:30
Postat av: Carran

Heh josse..vad kul att se så fina bilder från usa, alltid lika kul att se er "live":) O noah som har blivit så stor minsann, långa ben som bara den..han e ju faktiskt en riktig pojke nu. Vad duktigt han satt hos tomten o vad duktigt han pratar den lille sötisen. Längtar till ni kommer till Sverige så vi får häga o mysa i massor:) miss ya syste yster, tänker på er mycket!!



Puss o kram från Carran

2010-12-20 @ 13:11:27
Postat av: Anne

min blogg...som jag försöker fixa...men så roligt titta på din blogg..helt underbart

Kram anne

Postat av: jesus

jätte härliga bilder, så stor noisen blivit...



love Jesus

2010-12-22 @ 13:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0